Concert Khareba & Gogia in de Kanunnikenkerk

22 september 2024

Zondagmiddag 22 september 2024 trappen we een serie van drie concerten af in onze eeuwenoude Kanunnikenkerk. Het ensemble Khareba & Gogia uit het verre Georgië verrast u met prachtige melodieuze zang, aangevuld met instrumenten als gitaren, luit, trommels, fluiten en de kenmerkende accordeon.

Kanunnikenkerk
Het concert vindt plaats in de Kanunnikenkerk, een perfecte ambiance van geschiedenis en architectuur.

Kippenvel

Vijf zangers nemen u mee op avontuur door het bergachtige Georgië. Lyrische zang wordt afgewisseld met opzwepende klanken met veel dynamiek. Het ensemble is veelzijdig: van religieuze zang tot volksmuziek, vaak vrolijk en zonnig met mediterrane invloeden. Het enthousiasme spat er van af. Kippenvel gegarandeerd.

Khareba & Gogia heeft een historie opgebouwd met ons museum en met Ter Apel. Het eerste optreden in de Kanunnikenkerk was zo’n 26 jaar geleden. Ruim 12 jaar geleden traden ze voor het laatst op in Ter Apel in de Sint Willibrorduskerk.

De musici

De professionele zangers worden geleid door dirigent Kacha Aslanishvili uit Tbilisi, werkzaam bij het nationale ballet en in meerdere ensembles.

Beperkt aantal plaatsen

  • Het concert begint om 16.00 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur. Inloop vanaf 15.45 uur.
  • Een kaartje kost € 15,- per persoon.
  • Tussen de nummers door geeft een tolk uitleg in het Nederlands.
  • Er is een korte pauze. In de Refter kunt u dan een drankje drinken.
  • Het is raadzaam om vroegtijdig te reserveren omdat de kerk een beperkt aantal zitplaatsen heeft. Stuur een e-mail naar info@kloosterterapel.nl of bel 0599 581370.

Ontvang nieuwtjes en tips met onze nieuwsbrief

Momentje...

U bent aangemeld!